Opțiuni de Pariuri pe Tenis

Există multe modalități de a plasa pariurile în timpul unui meci de tenis. Puteți alege să plasați un pariu peste/sub pe numărul total de jocuri sau seturi dintr-un meci. De asemenea, poți alege să pariezi pe câștigătorii unui meci de simplu. Pariul pe un meci de simplu depinde de câte jocuri sunt jucate. La simplu, trebuie să preziceți numărul de seturi și numărul de jocuri dintr-un set. Puteți plasa un pariu pe câștigătorul unui joc de simplu dacă credeți că va fi mai mult de un set.

Dacă pariezi pe meciuri de tenis, trebuie să te asiguri că știi cotele pentru fiecare jucător. Primul set de cote sunt de obicei cele mai bune pentru jucătorii care au o experiență puternică în tenis. Al doilea set este cel mai greu de apelat. Într-un major, un număr unu mondial se poate confrunta cu un număr mondial 527. S-ar putea să fii norocos să pariezi pe o remiză, dar poți ajunge să pierzi bani pariând pe o remiză.

O altă opțiune pentru jocurile pariuri pe tenis este pe piața over/under. În acest caz, trebuie să alegeți o selecție peste/sub și să pariați pe numărul total de jocuri jucate. De exemplu, dacă pariezi pe un câștigător al US Open cu șase luni înainte de turneu, poți paria pe acel rezultat. Acest tip de pariu este deosebit de dificil de prezis când turneul este atât de departe în viitor. Puteți paria pe câștigătorul US Open, de exemplu, chiar dacă este greu de făcut atât de mult în avans.

De asemenea, puteți paria pe câștigătorul absolut într-un meci de tenis. Acesta este cel mai comun tip de pariu în tenis. Trebuie să alegeți un câștigător definitiv pentru a progresa. Dacă sunteți în căutarea unei modalități simple de a plasa un pariu pe un meci de tenis, șansele de câștig absolut sunt cele mai bune. Aceste cote sunt de obicei disponibile cu mult înainte de eveniment. Nu trebuie să pariezi pe egalitate sau să pierzi dacă cauți combinația câștigătoare.

Dacă doriți să pariați pe un jucător într-un meci de tenis, puteți alege câștigătorul definitiv. Un câștigător total înseamnă că un jucător va câștiga jocul în toate jocurile sale. Dacă sunteți în căutarea unui turneu cu cote mai competitive, pariurile cu handicap pe un meci de tenis sunt o modalitate excelentă de a plasa un pariu pe un anumit jucător. Dacă pariezi pe numărul total de jocuri ale unui jucător, vei dori să pariezi pe numărul total de jocuri câștigate de jucător.

Deși poți paria pe un meci de tenis, cel mai bine este să alegi un câștigător în funcție de clasamentul general. Cele mai populare pariuri sunt câștigătoarele absolute din fiecare meci. Acesta este cel mai ușor tip de pariu de plasat pe un meci de tenis. Pentru un meci mai complex, poate doriți să luați în considerare pariul pe câștigătorul jocului. În cele din urmă, ar trebui să decideți pe ce veți paria.