Pariuri pe Competiții de Tenis

Există multe opțiuni de tipuri de pariuri pe tenis. Cel mai popular tip este pariul direct, care pariază pe câștigătorul meciului în seturi drepte. Un alt tip este pariul joc impar/par, care pariază pe câte jocuri va câștiga un jucător într-un singur set. Există, de asemenea, diferite piețe de pariuri, cum ar fi piața Over/Under, care pariază pe numărul de tiebreak-uri pe care le va avea un meci.

Un pariu similar cu pariul direct este pariul total la jocuri, unde pariorii pot paria pe numărul de seturi pe care le va conține un meci de tenis. Cea mai comună valoare Over/Under este 2,5, care este o sumă destul de standard pentru un meci cu cel mai bun din trei. Dacă în timpul meciului se joacă trei sau mai multe seturi, este un pariu câștigător. De exemplu, dacă cei doi jucători au același număr de jocuri într-un singur set, ei vor fi considerați un underdog.

Există multe alte opțiuni de pariuri pe tenis, dar cele mai bune sunt cele care includ totalul jocului și totalul setului. Over/Under este o piață populară care implică alegerea numărului de seturi dintr-un meci. În meciurile cu cel mai bun din trei, peste/sub este 2,5, în timp ce în meciurile cu cel mai bun din cinci, este 4,5. În ambele cazuri, pariați pe numărul de seturi pe care le va juca competiția.

O a treia opțiune pentru pariuri pe tenis este pariul total al jocurilor. La fel ca totalul jocului, pariurile peste/sub implică alegerea numărului de seturi într-un meci de tenis. Cea mai comună valoare Over/Under este 2,5, ceea ce înseamnă că un jucător trebuie să câștige cel puțin trei seturi pentru ca pariul să aibă succes. Pariurile peste/sub pot fi, de asemenea, o opțiune. Pariul Peste/Sub este o modalitate excelentă de a plasa pariuri pe meciurile de tenis.

Cealaltă opțiune este să folosești clasamentul jucătorilor. Clasamentul unui jucător poate fi un indicator bun pentru a determina ce jucători vor câștiga într-un anumit eveniment. Totuși, nu ar trebui să pariezi pe un jucător pur și simplu pe baza punctelor pe care le-a câștigat. Nu este înțelept să pariezi pe cineva în funcție de clasament, iar șansele pentru un anumit joc pot fi prea mari. În tenis, există multe alte opțiuni pentru pariuri pe tenis, inclusiv o combinație de transmitere în direct și pariuri pe cei defavorizați.

Pe lângă pariurile sportive, puteți plasa pariuri pe clasamentele jucătorilor. Cotele sunt stabilite de casele de pariuri. Când ești începător, s-ar putea să fii confundat cu termenii și condițiile diferitelor tipuri de pariuri pe tenis. Cu toate acestea, pariurile pe tenis nu sunt atât de dificile pe cât pare. Alegând jucătorul corect, vă puteți maximiza șansele de a avea un pariu câștigător. Cotele sunt, de asemenea, un indiciu al puterii și slăbiciunii fiecărui jucător.