Competiții de Tenis

Competițiile de tenis se desfășoară pe mai multe niveluri diferite. Cele mai populare sunt cele desfășurate la nivel local, județean și regional, în timp ce alte turnee mai serioase sunt organizate la nivel național. Pentru începători, cel mai ușor tip de competiție de tenis la care să participe este Liga Locală de Tenis, care include meciuri jucate într-un parc sau centru comunitar. Multe locuri de tenis găzduiesc și ligi regulate, dar acestea sunt mai greu de găsit. Iată câteva idei pentru a începe.

Un jucător de tenis trebuie să înțeleagă mai întâi regulile. Prima servire este ca și cum ai vorbi primul într-o aplicație de întâlniri. Mingea trebuie controlată în viteză și rotire, astfel încât să ajungă prima la destinatar. Un serviciu este o lovitură foarte puternică și trebuie efectuată cu precizie și acuratețe. De asemenea, poate face sau sparge un punct. Există multe tipuri de competiții de tenis și fiecare este important de învățat. Iată câteva tipuri comune de competiții de tenis și regulile acestora:

Prima lovitură a unui joc de tenis se numește serviciu, care este inițiată de un jucător care servește mingea în aer. Servirea trebuie să aterizeze diagonal opus casetei de serviciu. Servirea poate fi lovită fie deasupra, fie sub mână. Servirea care lovește plasa se numește „let”, în timp ce un serviciu care atinge plasa este considerat câștigător. Jucătorul nu ar trebui să lovească niciodată un let, deoarece faza de derulare a serviciului adaugă putere semnificativă loviturii.

A doua lovitură este forehand. Un jucător de tenis trebuie să fie capabil să lovească mingea cu o cantitate bună de putere. În US Open, primul serviciu este cea mai bună lovitură a jocului, în timp ce al doilea serviciu este cea mai bună lovitură pentru a câștiga meci. Primul serviciu este ca și cum ai vorbi primul într-o aplicație de întâlniri. A doua lovitură este cea mai bună lovitură și este, de asemenea, cea mai puternică. A treia lovitură este reversul.

Servirea unui server începe un punct. El sau ea va lovi mingea în partea opusă a casetei de serviciu. Serverul trebuie să aibă o viteză de servire suficient de mare pentru a ajunge la cutia de serviciu opusă. Această lovitură este cunoscută drept forehand. Poate fi fie deasupra, fie sub mână. Un let apare atunci când serviciul unui server ajunge pe net. Un let va avea loc și dacă un server ratează un serviciu care a lovit net.

Primul serviciu este un tip de lovitură folosit în competițiile de tenis. Este o lovitură crucială pentru că începe un punct. Servitorul aruncă mingea în aer și o țintește în caseta de serviciu opusă. Servitorul poate lovi mingea sub mâna sau în sus. Un let este atunci când serviciul lovește plasa. Este cea mai puternică lovitură, care adaugă o putere semnificativă. Cu toate acestea, este și cel mai important.